Välkommen till Kvarteret Köpmanvägen

Centralt på Köpmanvägen i Bro välkomnas du till 16 stycken nya stadsradhus i bostadsrättsform med preliminär inflytt 2025. Bostäderna, som ligger i hjärtat av Bro, är en del i omvandlingen från tätort till en plats med inbjudande småstadskänsla. Klivet ut från radhusets entré tar dig rätt ut på centrala gatan men ändå upplever du intrycket av den gemytliga känslan av att befinna dig i en liten småstad.

Med närhet till pendling och barnomsorg får du inte bara en enklare vardag, du får mer tid tillsammans och en trygg bas att utgå från.

Direkt närhet och gångavstånd till centrum och pendeltåg samtidigt som du får den mysiga och trygga familjeidyllen ger dig möjlighet att till vardags uppleva det bästa från två världar. Trots det centrala läget behöver du inte ge avkall på den familjära bekvämligheten. Här får du det bästa ur båda perspektiven. 

Beräknad intäkt enligt Branäs Ägarservice:
Lilla lägenheten – ca 219.000kr.
Stora lägenheten – ca 252.000kr

Intäkt före avräknad provision till Ägarservice som erbjuder dig som ny köpare i Branäs View en provisionstrappa första tre åren.

Fasaderna får en träpanel och färgsättning som förstärker känslan av småstadsidyll.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig genom hela projektet. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Mathias Bergvik
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan