Från tätort till småstadskänsla

Upplands-Bro är en av de mest expansiva kommunerna i Stockholms län. Kommunen kännetecknas av lugna och barnvänliga områden med närhet till natur och närservice, och samtidigt ha pendlingsavstånd till storstadens puls.
Omdaning Bro ska utveckla Bro från en tätort med förortskaraktär till en småskalig, vacker och sammanhållen plats med småstadskänsla. Gamla Bro ligger med bästa läget i Bro med närhet till pendeltåg och Bro centrum. Det är ett lugnt område med blandad bebyggelse i form av villor, radhus och flerbostadshus. För att ta del av pågående planer i område se nedan länk.

"Med sitt centrala läge och harmoniska design erbjuder dessa stadsradhus en perfekt balans mellan stadslivets puls och den trygga familjeidyllen. En oas där vardagslivets pussel faller på plats."
- Mathias Bergvik, Ansvarig mäklare

nötåsen

Nötåsen är Branäs senaste tillskott och ett lovande nytt skidområde som tar form på Branäs berg.
Inriktat på att tilltala och välkomna barnfamiljer, skapas här ett charmigt och familjevänligt område som vid färdigställandet kommer att öppna upp för en spännande färd runt hela berget. Redan till säsongen 23/24 kommer den första backen och liften vara redo för användning, vilket blir starten på denna nya upplevelse runt fjället.

Placerat högt uppe på berget, mittemot Soltorget och ungefär där det nuvarande längdspåret återfinns, kommer Nötåsen erbjuda idealisk skidåkning för barnfamiljer. Dess backar sträcker sig ut i två olika riktningar, en väg mot Medvinden och Mattesdalen och en annan mot Björnliftarna och Branäs Berg. En genomtänkt layout möjliggör en rundtur genom hela området, från Branäs By, passerande Mattesdalen, Nötåsen, Branäs Berg och Sjöområdet, för att till slut avsluta turen där du startade.

Med fokus på barnfamiljer planerar Branäs för att Nötåsen ska erbjuda fem gröna/blå backar, tre längre och två kortare, passande för de yngsta skidgästerna. Den första backen, tillsammans med en lift, som redan är färdig till säsongen 23/24, tar besökarna från Nötåsens centrum ner mot Björnliftarna på Branäs Berg.

I hjärtat av Nötåsen växer även ett mysigt centrum fram, likt en mindre variant av Soltorget.
Här finns möjligheten att njuta av en fika, lunch eller middag på någon av restaurangerna, handla i livsmedelsbutiken eller ta en välförtjänt paus i värmestugan. Spännande planer för områdets utveckling är på gång och förväntas presenteras inom en snar framtid. Nötåsen står redo att erbjuda en unik och givande skidupplevelse för hela familjen.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig genom hela projektet. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter kan jag höra av mig till dig för att berätta mer och besvara eventuella frågor som du har.

Mathias Bergvik
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.
till intresseanmälan